Jdi na obsah Jdi na menu
 


Strakonický rumpál

28. 2. 2009

 28.2.2009 ZZO,ZVV1 Strakonice 

Strakonický rumpál

Obrazek

 

Dnešní den se naše malá partička vydala bojovat za Netolický cvičák do Strakonic. Ve složení Dáda a Lexík do ZZO, Olča a Ikolka taky do ZZO, a holky Hanka s Diankou a Bodie do kategorie ZVV1. Spolu s naší výcvikářkou co by doprovodem Jančou a skvělým kameramanem Dády manželem.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek

Celá parta i s hafíkama sme se naskládali do dvou aut a společně a statečně sme dorazili až do Strakonic. Auta byla opravdu vybavena, hlavně psími potřebami a pak taky dost konvičkami tu s čajem tu s kafíčkem či bílou kávou no výber byl opravdu skvělý.

 

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Počasí nám přálo a psovodů se tu sešlo opravdu požehnaně. Do kategorie ZZO jich bylo sedmnáct a první část posuzoval pan rozhodčí Ryneš. Do ZVV1 bylo psovodů- a poslušnosti posuzoval pan rozhodčí -

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek

Všichni sme byli nervozní o to víc čím se blížil začátek. Vylosovali sme si čísla a už to jelo jako na drátkách. Rozhodčím šlo posuzování opravdu skvěle a rychle. Počasí nám přálo celý den, a atmosféra byla fajn bojovná.

 

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek

Obrazek

Lexík i Ikolka, předvedli své umění dost slušně obě paničky byly spokojené o to víc za ně i psychická podpora Janina.Na obranách se bylo na co koukat. Úroveň pesánků tu byla opravdu pěkná. Postarala se i to i Hanky Dianka svým krásným dlouhým skokem na figuranta všichni jí zatleskali, bylo to hezký moc. Diana si nakonec odnesla zasloužené krásné třetí místo. Bodie byla osmá.

 

V kategorii ZZO se na krásným pátým místě umístil frajer Lexík s Dádou a na sedmém s dost velikým překvapením Ikolka s paničkou Olčou.

Obrazek

 

Obrazek

Den se vydařil vlastně to byl moc krásnej den. Legrace bylo víc než dost a už teď se s naší partou těšíme na naše závody družstev v Netolicích. Od nás budou nastupovat dvě družstva. Rex a jeho harém a Lexíkovo vlčice, ale o tom zase někdy příště.

 

Obrazek

 

 

Obrazek