Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody družstev

28. 3. 2009

28.3.2009 závod družstev Netolice 

Obrazek

 

V krásný dalo by se říci dle počasí letní den, se na našem cvičáku sešlo zase spoustu nadšených lidiček a psíků, aby předvedli své dovednosti. Sešlo se tu celkem šest tříčlených družstev a odposuzovat nám to přijel pan rozhodčí P. Veselka.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Obrazek

 

 

 

 

Z našeho domácího klubu nastupovalo sedum psích kamarádů. A to v družstvu Rexíkovo harém holky Bodie a Diana s Hankou a Rexíkem s paničkou Janou.Za družstvo Lexíkovo vlčice nastupovala Akinka , Ikolka s paničkou Olčou a Lexík s Dádou.V dalším družstvu nastoupil se Zorou Pepa.

Obrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Obrazek

 

Obrazek

Jako první disciplína se šly zvedat stopy. Nejkrásnější stopu zvedl náš starý dobrý kamarád Rexík. Akinka stopu podle IPO3 zdárně došla, ikdyž za pouhých 51 bodů. Horko bylo k zalknutí a naše hárává stará babička se sotva vlekla, ale radost sme měly že sme došly a taky z toho že se na nás náš kámoš Lexík nezlobil.

 

 

Obrazek

ObrazekObrazekObrazek

 

Obrazek

 

 

Obrazek

Obrazek

 

V poslušnosti nám Dáda s Lexíkem vybojovali moc hezkých bodů a Dáda byla navíc ráda že si na závodech vyšlapali body na zkoušku. V poslušnosti taky nastoupily holky Hanka s Bodii. Dostaly bodů a pak už to bylo jen na obranách.

 

Den hezky plynul , nálada všech byla moc pěkná a nakonec přišly nařadu obrany. V těch zaperlila Hanka s Dianou a mi s Ikolkou sme si vybojovaly hezkých 89 bodů z čehož sme měly radost , protože druhý den nás čekaly zkoušky ZVV1 v budějovicích.

Nakonec vyhrálo družstvo z 4eských Budějovic Sněženky a machři, což mě těšilo hlavně proto, že tu v poslušnosti bojovalo štěňátko po Akince Bery z Vlčí smečky a šlo jí to hezky. Druhé místo obsadilo družstvo našich nejlepších Rexíkovo harém s Hankou Klímů a Bodie Fany Eciloten a Dianou Fany Eciloten a Jančou a Rexíkem.

Obrazek

Obrazek

ObrazekObrazek

 

Obrazek

Naše družstvo Lexíkovo vlčice bylo taky první, ale hezky od konce a to jsme se zrovna tak nějak bavili, při začátku závodu , že poslední sme nebyli nikdy , no ale vše je jednou poprvé. A protože svítilo sluníčko a celý den byl krásně prožitej s našima psíma kámošema měli sme radost jako vždycky.

 

 

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Děkujem panu rozhodčímu i figurantovi Jirkovi Konvičků a celé partě lidiček zblázněných do psů za hezkej pohodovej den a těšíme se někdy zase nashledanou